2014-02-11 09:04:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Változékony a hangulata

Napi horoszkóp február 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha folyton csak hagyja, hogy az irányzatok, az ár elsodorják, akkor csak azt éri el, hogy egyik hibát követi el a másik után. Tűzzön ki valami célt, és ahhoz ragaszkodjon. Még ha néha kerülő utakra is kényszeríti az élet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön mindig is a higgadtság nagymestere volt, ha munkahelyi konfliktusokra került sor. Ennek a tulajdonságának is köszönheti azt, hogy ma ott van, ahol van. De kerülhet ennél feljebb is. Ehhez viszont be kell vállalnia a harcot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Sok munkára számíthat a mai napon. Szerencsére, mivel az estére valami romantikus találkozót tervezett, ez elég inspirációt ad önnek ahhoz, hogy mindent gyorsan és pontosan akarjon elvégezni. Egy percet sem szeretne késni ugyanis.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Uralkodó bolygója a mindent felnagyító Jupiterrel áll együtt az ön jegyében: szerencsés napra van kilátása. Leginkább a párkapcsolati kérdésben történhet váratlan fordulat. Megkérhetik a kezét, vagy eljegyezheti a kedvest akár.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A hangulata ma igen változékony lehet. Az uralkodó bolygóját érő ellentétes hatású fényszögeknek köszönhető ez. Rettentően akaratos, de folyton gátlásokba ütközik. Azért ne adja fel: a nehézségek csak magasabbra juttatják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzi, a barátai cserbenhagyták. Holott ez koránt sincs így, csak esetleg betegek, sok a dolguk, vagy más elfoglaltságuk köti őket le. Ha magába néz, be kell lássa, hogy ön sem volt mindig velük, amikor kellett volna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma bármivel könnyedén levehetik önt a lábáról. Egy kedves mosoly is megteszi, de egy apró ajándék, szíves meghívás aztán végképp utat nyithat az ön szívéhez. A szerelem nagyon közel, a szíve ajtaján kopog.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha folyton csak adakozik, de ehhez viszonzást vár el, akkor előbb-utóbb visszájára fordul a jóakarata, ha nem kapja meg. Ezért csak annyit adjon „üresbe”, ami még nem okoz frusztrációt. A köszönet persze a minimum lenne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Nyilas szellemi jegy, ezért általában magasabb az intelligenciaszintje másokénál. Ám ez nem ok arra, hogy bárkit is lenézzen. Ha így tesz, mélyebbre süllyedhet még azoknál is. Becsülje mindenkiben az értéket, ami van neki!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Még a mindig ragaszkodó és alapvetően konzervatív Bakoknak is szükségük van változatosságra, amely ugyebár gyönyörködtető. A mai napon valami nagyon mást kell csinálnia, mint azt megszokta. És úgy tűnik, hogy örömét leli benne.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ritkaság, hogy egy Vízöntő önértékelési nehézségekkel küzdjön. Ma mégis előfordulhat önnel ilyesmi. Az sem jó azonban, ha túlértékeli a képességeit. De az sem, ha alul. Mind a kettő a kárára válhat, bármily furcsán hangzik is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A fülébe juthat valami kellemetlen hír a kedveséről. Egy kis flörtöt még elnézhet neki, különösen, ha valami régi szerelem az illető. Ez ugyanis általában nem több nosztalgiánál. Az meg ugye a múlt, nem a jövő. Ne aggódjon!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: